• English
  • Welcome to BIDICON!
  • +36-30-445-5668
  • H-5100 Jászberény, Hunyadi J. u. 48.
  • Industry 4.0

    We bring your vision to life!
  • The Best Industrial

    Solution Provider

BIDICON csapat

A BIDICON csapata négy lelkes, maximálisan elhivatott, saját szakterületén profi szakember társulásából jött létre, akik szakmájukban sokféle területen megfordultak már a banki szektortól az iparig, a legkisebb cégektől a “multikig". Mindannyiunk álma az volt, hogy szaktudásunkat valami különleges területen kamatoztathassuk, olyan egyedi megoldás megalkotására fordítsuk, mellyel egy merőben új szemlélettel közelítjük meg a XXI. század – elsődlegesen ipari – kihívásait.

SZAKÉRTŐINK

Hőgye István

Ügyvezető

A cég alapítója és ügyvezetője. Automatizálási gépészmérnökként és minőségügyi szakmérnökként végzett a kecskeméti GAMF-on, 15 év multi cégeknél szerzett tapasztalat (gyártási, karbantartási, minőségbiztosítási) után 2010-től vállalkozásokat, és különböző projekteket vezet. Minden projektjénél jelen van az innováció, és a műszaki fejlesztés, amelyek a BIDICON rendszer alapköveit jelentik.

Kovács Ágnes

Lean és Folyamatfejlesztés

Gépészmérnök majd műszaki tanár végzettségét a Dunaújvárosi Egyetemen, közgazdász szakmérnök diplomáját a BGE-n szerezte. Logisztikai vezetőként, lean projektvezetőként és értékáram menedzserként szerzett tapasztalatot. A BIDICON csapatában innovatív megoldásként dolgozták ki azt a metódust, hogy hogyan lehet a lean elemeket az Ipar 4.0 irányzattal összevonni a veszteségmentes folyamatok még hatékonyabb kialakításának érdekében.

Zircher Andor

IT Tanácsadási Vezető

Pénzügyi-informatikus közgazdászként végzett a Szegedi Tudományegyetemen. Az elmúlt két évtizedben elsősorban egyedi fejlesztésű rendszerek, valamint adattárházak és üzleti intelligencia rendszerek koncepciójának megalkotásával, architektúra tevezésével, beveztésével és oktatásával foglalkozott. A BIDICON csapatban az IT projekt koordináció és tanácsadás, valamint az adatbázisok és adatvizualizációs megoldások kialakítása a szakterülete.

Muhari Gábor

IT Fejlesztési és Kutatási Vezető

Gyermekkori hobbiként indult programozói pályafutása. A gimnáziumot követően felvételt nyert az ELTE TTK programozó matematikus szakára. Ezt követően szakmai pályafutását a banki szektorban kezdte, több nagy banknál dolgozott a Magyar Nemzeti Banktól a kereskedelmi bankokig, majd a privát szektorban kötött ki. A BIDICON csapatát fejlesztési és kutatási vezetőként erősíti.